Firaires – Parades per vendre productes

Benvolguts firaires,

Per venir a vendre a la Fira de Pinós  heu de concertar un estand a l’Organització. Disposem de 20 estands de 3m. per 3m., amb terra de fusta i parets i sostre de lona.

Això fa que la imatge i la distinció de la Fira de Pinós siguin els seus estands i que el contingut de les parades, sigui passat pel sedaç de la qualitat i reservats exclusivament a producte artesà i de preferència local. Per concertar un estand a la Fira heu d’enviar un correu electrònic a : FiraPinos@gmail.com amb les vostres dades, relació del producte a la venda i necessitat de corrent elèctric. Les Condicions:

 •  un ingrés a compte de 30 euros que us retornem al moment de cloenda de Fira.
 •  i una aportació en producte artesà de la vostra parada, per valor de 30 euros, que passem a recollir al moment de la inauguració.
 • Per part nostre, fins ara, s’ha convidat a esmorzar i dinar al paradistes i se’ls ha entregat un record emblemàtic de la Fira de Pinós.

Salutacions,

Comissió de la Fira de Pinós.

FiraPinos@gmail.com

 

5 respostes a Firaires – Parades per vendre productes

 1. Anna Busquet Alsina diu:

  Hola,
  estaria interessada a tornar a parar a la vostra fira. Porto samarretes de canalla pintades i decorades a ma.
  Ja em direu si us fan falta mes dades i on us he d’ingressar els diners,
  moltes gracies

 2. MARI diu:

  BONA TARDA, M’HAN DONAT DIRECTAMENT AQUEST LINK, PERQUE CONTACTES AMB VOSTES. ESTARIA INTERESADA A ANAR A LA VOSTRE FIRA, PERO SOC MOLT NOVS I NO TINC CARNET D’ARTESA, ENCARA, A MOLTES FIRAS NO POSSAN PROBLEMA, PERO VOSTES, NO HO SE. EM DEDICO A FER DETERGENT PER LA RENTADORA NATURAL ECOLOGIC, NETEJA VIDRES I CUINES, RENTAVAIJELLES, NETEJA TERRES, XAMPUS, GELS DE BANYS, CREMA DE ALOE VERA I MANTEGA DE KARITE, GEL D’ALOE VERA, PER CREMADES I FERIDES I SABONS. ESPERO LES VOSTRES NOTICIES, AMB MES INFORMACIO.
  MOLTES GRACIES
  SALUTACIONS
  MARI

 3. Tros de Sort diu:

  Bon dia,
  potser es molt just pero voldríem saber si encara estem a temps de participar a la vostra fira, que celebreu el proper cap de setmana, 25 i 26 de Maig
  Tros de Sort es una formatgeria que elaborem els nostres productes amb llet crua de vaca.
  El nostre telèfon de contacte es 628848582 ( Pere) o be 973 621387 ( Josep Font)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copia aquest codi *

* Escriu o enganxeu el codi *