QUI SOM

Maribel Montserrat: Una noia molt misteriosa, però des de Manresa feia els guions del JARDI PROHIBIT que oferia Ràdio Pinós fa molt temps amb les veus de la Núria Gonzalez i Laura Damians.

Dj Miky: Es diu Miquel Plaixens tot i que en el mon de la ràdio es diu DJ MIKY. Es de Cardona i la seva passió per la musica Makina des de Jove, fa que tots els dilluns a les 22:30 de la nit fins el punt de les 00:00 posi tota la musica Makina melòdica amb el MAKINA FOREVER.

Nil Barrera: Es el noi mes observador que ha passat per Ràdio Pinós, amb un dia va tenir clar tot el funcionament de l'emissora, tot i que la seva feina era fer els acudits del programa A TOT GAS.

Nuria Gonzalez: es la noia mes xerrameca que pugui existir en una radio, te paraules per a tot, i pelique per a qualsevol cosa. Ha estat fent varis programes a la Ràdio, entre els mes destacats ATUNES EN EL PARAISO, SJANDOL ACTUAL, DE TODO UN POCO, JARDI PROHIBIT.

Pere de Pinell: Conegut per l'home del bigoti, pel del cap ple d'acudits... Te molts noms però el seu original es Pere Cabo. Nevi, troni, o faci sol, el Pere de Pinell cada dia de dilluns a divendres a les 20:08 del vespre explica uns quants acudits, sigueu tant puntuals com ell perquè si us descuideu ja els a acabat. A mes també en fa espontàniament a els altres programes de la ràdio.

>ANTERIOR.....<SEGÜENT