QUI SOM

Josep Gatnau: Veí de Tora i el personatge que sempre esta en alerta que Ràdio Pinós el truqui per encarregar-li alguna investigació. Ell va a on sigui per aconseguir el que li demanem els de la ràdio.

Josep Àngel Colomes: Gran personatge de Solsona que desprès de que Gerard Trench i Gerard Casas abandonessin el magazine de Ràdio Pinós ell es va arrencar de fenr pujar molt la audiència. El Josep Àngel actualment porta l'asterisc a Solsona Fm, i es el director del Full diocesà de Solsona.

Laia Garriga: Es de Torà i es la veu mes jove de la ràdio. Tota soleta va fer una substitució del NO NAME el programa que oferia Rosa Vilasseca, i ara actualment posa les veus en anuncis i ofereix col·laboracions al Dance Music.

Lausse Grima: Es de Solsona i es va encarregar de enlairar un viatge de 90 minuts cada dijous a les 10 de la nit amb el nom de SKANDOL ACTUAL. Primerament va començar amb la Núria Gonzalez, però en molt poc temps ja es va atrevir en conduir el programa tota soleta. A tingut un dels programes mes escoltats a ràdio Pinós, i agafeu-se fort perquè s'esta preparant per aquest estiu, que vindrà amb les piles carregades i amb alguna sorpresa a l'antena de la ràdio.

 

Marc Closa: Resideix a Ardevòl. Es dels que mes sap com manejar l'emissora de ràdio ja que la seva proximitat, voluntat, i experiència a la ràdio la porta des de fa molt temps. Juntament amb el seu germà David i l'amic Daniel Guzman, van enlairar el Rock Terròs, un dels programes que mes va durar a la història de la nostra ràdio. Actualment estan meditant com tornar a la radio perquè els degusteu.

>ANTERIOR..........<SEGÜENT