QUI SOM

Gerard Casas: es de Solsona i fa de tècnic de so quant la Vanessa Grau fa el 3x3 magazine des de ràdio Altiplà. El Gerard també havia conduit el magazine de ràdio Pinós i també havia fet el Marxacat des de ràdio Altiplà.

Dj: Puppy: Cristina Ferrus, viu a pinós però actualment no fa res a la radio. Havia fet un programa de musica Tekno. I un altre als inicis de la radio juntament amb la Georgina Segarra.

David Closa: Es dels mes jovenets que van començar a la ràdio. El David es d'Ardevol de Pinós i juntament amb el Daniel Guzman, i el seu germà Marc feien un programa de musica Rock que es deia Rock Terròs.

Pere Garriga: La seva veu nomes es difosa per ràdio quant truca als programes de la casa, però ell es la peça fonamental de la radio. Sense ell no hagués estat possible fer una ràdio a Pinós. La seva tasca a la radio es la Direcció.

Jesús Torrent: Es d' Oliana però viu a Solsona. Ell es el personatge que trucava a tots els programes a la època dels titos. A mes també era el tripulant de Cabina de l' SKANDOL ACTUAL que estava presentat per la Lausse.

 

>ANTERIOR. ____ _<SEGÜENT.