Fira de Pinós
Activitats i Concursos Més informació El meu lloc web

Paral·lelament ...
Per a participar, per totes les edats i gustos.

Era de la Canalla - No tanquem al migdia - accedir
Associació de Producte artesà - Gremi d'artesans de la comarca- accedir
Concurs de botifarra - Dia de Fira a la tarda- accedir
Era de la Canalla| AMPA d'Ardèvol

L'estand de dibuix és el centre d'atenció a l'espai que anomenem l'era de la canalla. Un sitial prou gran per córrer i jugar a les diferents activitats que hi ha. De 11 del matí a 6 de la tarda la canalla té el seu espai de Fira amb vàries propostes, dinar inclòs:

Tot a càrrec de l'AMPA d'Ardèvol, que en qüestió de canalla... hi té la mà trencada. Mireu sinó la presentació següent:

Novament els pares de l'AMPA d'Ardèvol hem organitzat un dia d'activitats pels nens i nenes, només cal portar-los a les 11 del matí al Santuari de Pinós i no descuidar-vos de venir a buscar-los a les 6 de la tarda. No tanquem al migdia.

Es faran diverses activitats, jocs populars, concurs de dibuix i varis tallers. A la tarda farem volar estels i repartiem premis de participació per tots els nens. El cost és de 5 euros i això inclou les activitats, el dinar i el berenar.

Si esteu interessats i podeu avisar amb temps al telèfon 973 473292 (Agustina) us ho agraïrem. Comptem amb la vostra participació i si sabeu d'alguna família que volgués portar la canalla a fira per passar el dia ja els hi podeu dir.


Us esperem!!!!!

Programa d'activitats:

 • 11 h INSCRIPCIONS PER FER ELS TALLERS I DINAR
  Confecció de la identificació i jocs
 • 11:15 h Concurs de dibuix
  Taller de cuina i manualitats
  Jocs populars
 • 14:00 h Dinar
  (rentar mans i parar taula)
 • 16:00 h Volada d'estels amb concurs
 • 18:00 h Comiat

 

Notes:

 1. Durant tot el matí es pot participar al Concurs de dibuix Infantil
 2. El cost és de 5 euros (inclou tallers i dinar).
 3. En el cas de que només es vulgui fer els tallers s'haurà de pagar 2 euros.
 4. Tots els nens tindràn obsequi de participació.

 

Producte Artesà i de Qualitat del Solsonès

Concurs de Botifarra | Pere de la Pera

Dia i hora:
                18 de juny de 2008
                a les 5 de la tarda

Inscripcions:
                a l'estand d'informació

Preu:
                7 euros per parella

Premis:
                1er - dos pernils de secà
                2on - dos porrons de vi

El fet de prendre part en el concurs comporta l’acceptació de les seves Regles:

 1. La botifarra és un joc de muts. Qualsevol ganyota, gest, o indicació similar, serà denunciat als responsables del concurs, que podran desqualificar la parella implicada.
 2. Carta a terra fa guerra. No es podrà retirar cap carta ja tirada sobre la taula. En el curs del joc, cada jugador podrà revisar només l’última base de la pila de cada parella.
 3. La sortida de carta, trumfo o no, és arrastrada i a muntar, és a dir, és obligatori servir del mateix pal, i si es pot, carta superior a la més alta de la jugades per equip contrari. El company del què ha sortit ha de muntar la carta, però no necessàriament la del seu company. De la mateixa manera, el darrer jugador a jugar, ha de muntar la carta més alta si aquesta l’ha jugada un jugador contrari, però no té perquè muntar-la si la més alta de les que hi ha sobre la taula l’ha jugada el company.
 4. Si es produeix un descart s’ha de jugar la carta més petita del coll que es vulgui (del 2 al 8), però també es podrà optar per carregar-hi una carta amb puntuació, es a dir “no es pot enganyar”.
 5. No es pot carregar, es a dir, si es té carta del coll de sortida però no es pot matar s’ha de servir la carta més petita. Si es podrà carregar sobra carta ferma del company.
 6. No val a estendre’s, encara que les cartes siguin fermes. Les cartes es jugaran d’una en una, ja que mentre es juga, el company pot fer un renunci.
 7. Quan es donen les cartes, escapçarà el company de què les hagi barrejat i donarà el de la dreta del que ha escapçat. Sempre barrejarà el company del què les hagi donat. En cas de donar les cartes malament, tornarà a donar el mateix jugador. El company del jugador que doni, no pot mirar les cartes fins que no s’hagi fet trumfo o s’hagi delegat. El 5 d’espases farà trumfo.
 8. Les equivalències de “contro”, “re-contro” i “santvicenç”, seran les de 2,4 i 8 vegades respectivament. Si es fa botifarra “contro”, “re-contro” i l’equivalència serà de 4 i 8 vegades.
 9. Si en el transcurs d’una partida, un dels jugador dóna una carta erròniament (renunci), la parella infractora perdrà el total dels punts en joc, o sigui, normal són 36 punts, botifarra i contrat són 72 punts.
 10. Es farà una eliminatòria prèvia a fi de que les parelles concursants siguin 8, 16 ó 32. Les partides es resoldran a 6 ó 12 dats depenent del número de parelles participants. En qualsevol cas la final serà de 101 punts.
Comissió de Fira - pàg.anterior inici firadepinos pàg. seguent