Crònica V Caminada Popular de Pinós al Capvespre

La tarda del dissabte 18 de maig de 2013 varem fer la V edició de la ja consolidada Caminada Popular al Capvespre, a pesar de les adverses previsions meteorològiques varen espuntar-se molts caminants i la pluja va respectar-nos.

El recorregut de 12 kilòmetres sortia de Vallmanya per Cal Prat i d’allà varem pujar fins Vilansosa Vell , vam carenar la serra mitgera entre la Serra de Pinós i la de Castelltallat gaudint de unes vistes formidables tot passant per el costat de masos, boscos, fons, rierols i camps de blat.  

En acabar al local social de Vallmanya ens oferiren unes torrades amb botifarra que ens referen de la caminada.

Podeu veure més fotos de la caminada aquí.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Caminades i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copia aquest codi *

* Escriu o enganxeu el codi *