MARIA VENDRELL

Retrat: MARIA VENDRELL SUNYER

Va néixer el 9 de Juliol de 1926. La Maria tenia cinc germans (dos ja són morts). Es va casar amb l’Antonio Gilibets Divins l’any 1953 i va tenir una sola filla, la Rosa Mari Gilibets Vendrell. Durant la seva infància vivia a l’Hostal Nou però després del seu casament es va traslladar a la casa Mirubalda. El seu treball sempre ha estat ocupar-se de les feines de casa com per exemple cuidar l’hort, els animals, fer el menjar, netejar, etc. Als 40 anys es va treure el carnet de conduir i als 60 se’n va anar a treballar a La Carral. Sempre ha tingut molta gent a casa de manera que mai no s’ha avorrit i les ha passat de tots colors. Actualment és molt feliç ja que fa el que vol, viatja tant com vol, és iaia de dues nétes i de quatre besnéts.

Amb l’Associació d’Amics dela Gent Gran de Pinós, participa en gairebé totes les activitats que fem, ja sigui jugar a cartes, a la petanca, fer gimnàstica o anar d’excursió. Alhora, compagina la seva assistència a l’Associació amb el cant coral ala Coral Sant Jordi de Solsona.

És per tot això que crec que la Maria és un exemple d’empenta per a tota la gent gran del municipi, especialment per a les iaies, i que és gràcies a gent com ella quela nostra Associaciód’Amics dela Gent Grande Pinós pot tirar endavant, fer tot el què està fent i arribar on ha arribat.

 

Que per molts anys, Maria, pugueu ser tan forta i que les vostres rialles se’ns encomanin a tots!


Assumpció Caellas (Amics de la Gent Gran de Pinós)
(Llibret de la Fira 2013)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escrits, General i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copia aquest codi *

* Escriu o enganxeu el codi *