20 ANYS DE FIRA – M. Colell

20 ANYS DE FIRA

Per la història, 20 anys és un període molt curt, una generació diuen,  però a la vida de les persones que som els protagonistes de les fires, 20 anys són força anys. Per això cal celebrar que hàgim arribat a aquesta fita.

Ens ha semblat que la forma més adient de fer-ho en aquest “butlletí oficial” de la Fira és deixant constància dels equips humans que ho han fet possible amb una menció als seus caps visibles, els presidents, com a líders d’aquests equips.

Joaquim Santaulària: Gràcies a ell va renéixer la Fira. Persona de grans idees i projectes, la Fira en va ser un de reeixit pel municipi de Pinós. Volem destacar el seu entusiasme i persistència per dur a terme unes jornades de gran dignitat en un entorn prou difícil.

Josep M. Casas: Va arribar en una situació delicada: recordem que la Fira es va suspendre un any. Té dos mèrits, primer recuperar i rellançar la Fira amb tant o més contingut de com l’havia trobada, i segon, desvincular-la de l’ajuntament en un acte de potenciació de la “societat civil”.

Xavier Vendrell: Abans de ser-ne president, com a membre de la junta, ja havia destacat pel seu afany de donar-li un caire cultural. A l’esdevenir-ne president va aprofitar  l’ocasió impulsant de manera especial l’acte del dissabte.

Jordi Casellas: L’elogi del Jordi, per mi, és que va ser un president que va treballar molt sense cap afany de protagonisme de cara enfora. És una persona que resol un munt de detalls que fan que tot funcioni molt millor i la feina sigui més lleugera i agradable.

Jordi Ferrús: En un moment complicat per tirar endavant propostes culturals i socials  a causa de les dificultats econòmiques, té la capacitat de reincorporar vells col·laboradors o trobar-ne de nous per aconseguir  amb molts menys recursos, tirar endavant  una Fira que any rere any guanya popularitat i prestigi.

Mn. Urbici no en va ser mai president, però, ara que ens ha deixat, fem una menció especial per la seva important aportació, sobretot els primers anys.

 

Per molts anys a totes i a tots!!!  Units, podem!!!

Marcel Colell

(Del Llibret de la Fira 2013)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fires i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copia aquest codi *

* Escriu o enganxeu el codi *