Crònica de la III Caminada Popular de Pinós al capvespre

El passat 28 de Maig del 2011, va tenir lloc la tercera edició de la caminada popular del municipi. Aquesta caminada ha estat una de les activitats englobades per a la fira de Pinós, aquesta edició, ha estat un èxit de participació.

Sortida plaça Pinós

Sortida plaça Pinós

 

La caminada va començar a la Plaça de Pinós, i va acabar al mateix indret, donant la volta a un entorn amb rics paisatges, camps estivals i llocs bucòlics.

La caminada va comptar amb un punt de refrigeri situat a la font del Mas de l’Hort on s’oferien sucs i fruita, a mes d’aigua fresca de la font.

La ruta sortia del poble per el cementiri, baixava fins a Cal Fitó bordejant un torrent, després creuava la carretera i entrava al camí del Mas de l’Hort, posteriorment es desviava fins la font, allà hi havia un punt de refrigeri,

Refrigeri a la font

Refrigeri a la font

d’allà baixava cap el salt d’aigua del Mas de l’Hort, i després el salt dels Codina i tornava a pujar al nucli de Pinós.

En definitiva, un recorregut pels boscos, pels salts d’aigua per les valls de Pinós, amb un temps calorós.

Barça - Manchester a la fresca

Barça - Manchester a la fresca

En arribar els esperaven unes torrades amb botifarres i una gran pantalla on es va gaudir del Barça – Manchester.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Caminades i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copia aquest codi *

* Escriu o enganxeu el codi *